Το τρελό deja vu του Ανδρούτσου και οι αριθμοί που δεν έχουν σύγκριση με άλλου μπακ! (Vids)

Το τρελό deja vu του Ανδρούτσου και οι αριθμοί που δεν έχουν σύγκριση με άλλου μπακ! (Vids)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος πέτυχε το 2ο γκολ της καριέρας του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και το 2ο, με αντίπαλο τη Λάρισα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Βρίσκεται στον Ολυμπιακό από 8 χρονών. Είναι ο (με διαφορά) πιο «παλιός» ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων. Πάλεψε για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Αλλαξε θέσεις. Αλλαξε ρόλους. Αλλά το ταλέντο δεν άλλαξε. Και ο Θανάσης Ανδρούτσος κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση για τον εαυτό του. Και να αποτελεί, πλέον, εν δυνάμει βασικό ποδοσφαιριστή των Ερυθρόλευκων.

Ο Ανδρούτσος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα με τη Λάρισα. Μάλιστα, με το γκολ που πέτυχε, πέραν του ότι βοήθησε την ομάδα του να νικήσει, δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο déjà vu. Αλλά και ένα πολύ σπάνιο και ξεχωριστό στατιστικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρούτσος σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, αυτό είναι μόλις το δεύτερο γκολ του «Ανδρου» με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Super League. Με απίθανο κοινό σημείο, το γεγονός ότι και τα δύο, τα έχει πετύχει εναντίον της Λάρισας!
Ναι, δυο γκολ στη Super League για τον Ανδρούτσο και τα δύο κόντρα στη Λάρισα. Μάλιστα, και τα δύο με εξαιρετικά πανομοιότυπο τρόπο. Σέντρα από αριστερά, κίνηση σαν τρέιλερ, πλασέ και γκολ.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λάρισα για την 20ή αγωνιστική. Ο Ανδρούτσος ξεκινάει βασικός, σε θέση 8αριού. Και μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο του αγώνα, εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Σεμπά από αριστερά και «γράφει» το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που εκείνη την ημέρα νίκησε τελικά τη Λάρισα με 2-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΚΑΙ χθεσινό το πανομοιότυπο 2ο γκολ του Ανδρούτσου κόντρα στη Λάρισα

Ο Ανδρούτσος έφτασε φέτος τις 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει προλάβει ήδη να πετύχει δύο γκολ (1 στο Κύπελλο, 1 στο πρωτάθλημα) και να έχει συνολικά 3 ασίστ σε όλο το πρωτάθλημα. Αριθμούς που δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει κανείς από τους άλλους ακραίους μπακ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ