Παπαϊωάννου : «Όποιος είναι καλύτερος ας έρθει να πάρει την ομάδα»

Παπαϊωάννου : «Όποιος είναι καλύτερος ας έρθει να πάρει την ομάδα»

Ο Πανουργιάς Παπαιωάννου ξεσπάθωσε κατά αυτών που τον επικρίνουν για την απόφαση να μη βγάλει η Λαμία εισιτήρια ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την απογοήτευσή του από την κριτική που δέχεται αναφορικά με την απόφασή του να μη βγουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαιωάννου, τονίζοντας παράλληλα πως όποιος θέλει και είναι καλύτερος από τον ίδιο τότε μπορεί να αναλάβει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω πάνω από όλα να προστατέψω την πόλη και την ομάδα, να μην γίνουν φασαρίες και καταστραφούν οι περιουσίες των ανθρώπων. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει το τι γράφει κάθε πικραμένος στο facebook και ότι δεν θα έρθει κανένας στο γήπεδο, ας μην έρθουν, δικαίωμά τους είναι. Δεν βγήκα ποτέ να παρακαλέσω κανέναν να έρθει. Επειδή κι εγώ τελευταία έχω πικραθεί από όσα συμβαίνουν, να τελειώσει αυτό το ματς, να τελειώσει αυτή η χρονιά, και όποιος είναι καλύτερος από εμένα, ας έρθει να πάρει και τα κλειδιά της ομάδας. Κάπου εδώ κι εγώ κουράστηκα.

Έχω προσωπικά θέματα, ως εδώ και μη παρέκει. Έχω πολλά προσωπικά προβλήματα και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην παραμείνω. Οπότε δεν θέλω να αφήσω μια πόλη κατεστραμμένη. Αφήσαμε τις οικογένειές μας και τις δουλειές μας για αυτή την ομάδα, θα μας κατηγορήσουν κιόλας; Χαλάσαμε την υγεία μας, για όνομα του Θεού. Δεν καταλαβαίνω κανέναν και δεν βλέπω κανέναν πέρα από την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη δουλειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ