Αρης : Θλάση ο Μήτρογλου, χάνει Ολυμπιακό και Αστέρα

Αρης : Θλάση ο Μήτρογλου, χάνει Ολυμπιακό και Αστέρα

Ο έμπειρος επιθετικός του Αρη έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια των πλέι οφ με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες θα χρειαστεί να παραμείνει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο έμπειρος επιθετικός θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 34χρονος στράικερ θα κάνει αγώνα δρόμου για προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια ανέβασαν ρυθμό και όπως όλα δείχνουν θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, τόσο ο Εργκυς Κάτσε όσο και ο Κριστιάν Γκάνεα (ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Αρης:

Μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν ρυθμό και να ακολουθούν μέρος της προπόνησης.

Στον αντίποδα, τόσο ο Εργκυς Κάτσε όσο και ο Κριστιάν Γκάνεα (ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μήτρογλου, που επίσης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, η μαγνητική που υποβλήθηκε σήμερα το βράδυ έδειξε θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ