ΑΕΚ : Κάκωση στον ώμο ο Αλμπάνης, «τρέχει» για Τούμπα

ΑΕΚ : Κάκωση στον ώμο ο Αλμπάνης, «τρέχει» για Τούμπα

Κάκωση στον ώμο υπέστη ο Χρήστος Αλμπάνης, με τον Έλληνα εξτρέμ να δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/03).

Με απουσίες και επιστροφές έγινε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Απών ήταν ο Χρήστος Αλμπάνης που υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ελαφριά κάκωση στον ώμο, με τον Έλληνα εξτρέμ να ετοιμάζεται… για αγώνα δρόμου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε και ευχάριστα, καθώς είδε τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία να προπονούνται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τους.

Αναλυτικά η ενημέρησω της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε και στο γήπεδο με μπάλα. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.

Ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφριά κάκωση στον ώμο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ