Έρχεται βιβλίο για τον Καγκάβα (pics)

Έρχεται βιβλίο για τον Καγκάβα (pics)

Η αυτοβιογραφία του Σίντζι Καγκάβα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με ιαπωνικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με ιαπωνικά δημοσιεύματα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Σίντζι Καγκάβα.

Το βιβλίο θα εστιάζει στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, στα χρόνια της Ευρώπης, σε όσα τον σημάδεψαν και γενικότερα σε όλα όσα επιθυμεί να μοιραστεί για πρώτη φορά δημόσια.

Τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ αναφέρουν πιο συγκεκριμένα ότι στις 7 Απριλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και το εισαγωγικό σημείωμα του επερχόμενου βιβλίου, το οποίο αναφέρει:

«Ο Σίντζι Καγκάβα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας. Όταν πήγαινε στο δημοτικό μετακόμισε από το Κάνσαϊ (όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε) στο Σένταϊ. «Δεν μπορώ να ξεχάσω την προπόνηση που έκανα σε αυτή την ομάδα. Τότε σκέφτηκα «θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα.

Άρχισα λοιπόν να ζω με την γιαγιά μου. Εκεί έζησα το ποδόσφαιρο», λέει ο ίδιος. Στη συνέχεια μετακόμισε στο εξωτερικό, το 2010. Βρίσκεται στην Ευρώπη για περισσότερα από δέκα χρόνια, σαρώνοντας στην Ντόρτμουντ, πριν μετακομίσει στη διάσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καγκάβα βίωσε πολλά εκείνη την εποχή. Εμπειρία, αγωνία και πίεση…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ