Καγκάβα : «Να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ και εμένα» (vid)

Καγκάβα : «Να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ και εμένα» (vid)

Ο Σίντζι Καγκάβα σημέρα έχει τα γενέθλια του και απάντησε στις ευχές που δέχθηκε, ενώ ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να υποστηρίξει την ομάδα, αλλά και τον ίδιο.

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Σίντζι Καγκάβα και απάντησε στις ευχές που δέχθηκε, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να υποστηρίξει την ομάδα, αλλά και τον ίδιο.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου σήμερα έγινε 32 ετών και έχει δεχθεί από το πρωί πάρα πολλές ευχές στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Φυσικά, ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες στη μητρική του γλώσσα και ζήτησε υποστήριξη προς την ομάδα και τον ίδιο.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Παρότι έχω τα γενέθλιά μου και μεγάλωσα κατά έναν χρόνο, προκειμένου να μεγαλώσω περισσότερο ανεξάρτητα από την ηλικία μου, θα προσπαθώ κάθε μέρα και θα βελτιώνω τις ικανότητές μου ολοένα και περισσότερο. Έτσι, θα μπορώ να δείξω καλά αποτελέσματα, για όλους εσάς.

Πάντα ελπίζω πως θα μπορώ να δουλεύω πάνω σε αυτό. Γι΄ αυτό σας παρακαλώ να συνεχίζετε να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ και τον Σίντζι Καγκάβα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καγκάβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ