Εισαγγελική παρέμβαση για τις φαιδρότητες του παράγοντα που έδιωξε τον Γκάλη

Εισαγγελική παρέμβαση για τις φαιδρότητες του παράγοντα που έδιωξε τον Γκάλη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα για τις χυδαίες δηλώσεις του Μητρούδη κατά του Αρη και φυσικών προσώπων.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι χυδαίες δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Θεόφιλου Μητρούδη σε αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, όπου επιτέθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων», αφήνοντας αιχμές για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τις σχέσεις των δύο ομάδων, με τρόπο νομικά επιλήψιμο.

Με παραγγελία προς το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε να γίνει προκαταρκτική έρευνα και στο πλαίσιο αυτό θα κληθεί να καταθέσει ο πρώην μπασκετικός παράγοντας. Ουσιαστικά, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα φαιδρά ανέφερε στον αέρα της ΕΡΤ3, πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας με πρωτοφανή ωμότητα, και με προφανή στόχο να πλήξει ανθρώπους και συνειδήσεις.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, ο άνθρωπος που έδιωξε τον Νίκο Γκάλη από τους Κίτρινους, μιλώντας σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, καταγγέλλοντας ονομαστικά συγκεκριμένους αθλητικούς παράγοντες και πρόσωπα του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων». Με εμετικά υπονοούμενα, τα οποία θα τον φέρουν μπροστά ενώπιον του εισαγγελέα. Για εξηγήσεις. Καθώς αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της δωροδοκίας και της δωροληψίας.

Ο Μητρούδης θα πρέπει να εισφέρει αποδείξεις στη δικαιοσύνη για όσα φαιδρά είπε. Θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ένας κοινός συκοφάντης. Οσα αλήτικα είπε εναντίον του Αρη και φυσικών προσώπων, θα πρέπει να αποδειχθούν. Και εάν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ο Μητρούδης και κάθε ένας που θέλει να πετάει λάσπη, να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ηδη ολόκληρη η οικογένεια του Αρη, ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ. έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του Μητρούδη. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο εν λόγω παράγοντας, που βγήκε από τη χώρα των «φαντασμάτων», αλλά και όποιος ακόμη σκοπεύει να πετάξει λάσπη μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει και να βλάψει ανθρώπους και συνειδήσεις, θα περάσει την νομική διαδικασία που προβλέπεται. Διότι αυτός είναι ο δρόμος που προβλέπεται για κάθε έναν που θέλει να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ