Η Κοσέντζα σκέφτεται την αγορά του Αντζούλα

Η Κοσέντζα σκέφτεται την αγορά του Αντζούλα

Πως η ομάδα της Serie B θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση με μόνιμη μεταγραφή του 21χρονου κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία.

Ο Γιώργος Αντζούλας μετακόμισε πρόσφατα στην ιταλική Κοσέντζα η οποία αγωνίζεται στη Serie B. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα πρόσφατα, καθώς ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση εναντίον της Σαλερνιτάνα και όπως όλα δείχνουν με το «καλημέρα» εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Κοσέντζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, οι άνθρωποι της Κοσέντζα, σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή μόλις εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη κατηγορία και για να τον κάνουν δικό τους θα δαπανήσουν ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Αυτο σημαίνει, ότι ο νεατός κεντρικός αμυντικός θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Καλαβρία, ενώ η ομάδα της Τρίπολης εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Ιταλία, θα προχωρήσει σε μια ακόμη πολύ καλή συμφωνία, έπειτα από αυτή του Κυριακόπουλου με την Σασουόλο.

Τέλος, αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα του Αντζουλά από την Ιταλία, καθώς πιο παλιά είχε αγωνιστεί στους «μικρούς» της Φιορεντίνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ