Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι περιμένει τα νεότερα για τον Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι περιμένει τα νεότερα για τον Μαουρίσιο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ υποβλήθηκε σε μαγνητική και σήμερα το ιατρικό τιμ θα έχει τα αποτελέσματα.

Με αγωνία αναμένει τα νεότερα για τον Μαουρίσιο ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ ο οποίος την Τετάρτη ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε από την προπόνηση, το απόγευμα της ίδιας μέρας υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει σήμερα το πρωί τα αποτελέσματα και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του 32χρονου ποδοσφαιριστή. Είναι προφανές πως ο Μπόλονι ούτε που θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη απουσία του ποδοσφαιριστή.

Γιατί ο Ρουμάνος δεν έχει στη διάθεση του για την πρεμιέρα των Play Off της Superleague στην Τρίπολη τους Σανκαρέ, Κουρμπέλη, και δεν θα ήθελε να δει ακόμα έναν βασικό του να μένει στην Αθήνα.

Ενώ ακόμα είναι ανέτοιμοι οι Μπουζούκης και Σαβιέρ, με τον δεύτερο να ενσωματώνεται χτες στις προπονήσεις μετά από τέσσερις μήνες.

Ωστόσο, τόσο ο Σαβιέρ, όσο και ο Μπουζούκης, ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, θα επανέρθουν πλήρως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα επανακτήσουν το ρυθμό τους και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ