Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Λουτσέσκου, αλλιώς… Ράσταβατς

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Λουτσέσκου, αλλιώς… Ράσταβατς

Ρουμανική ιστοσελίδα επιβεβαιώνει το προ διημέρου ρεπορτάζ του «10» για τον ρόλο του Γιάννη Παπαδημητρίου στα Σπάτα και για τη short-list του για τον πάγκο της Ένωσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εργάζεται στην ΑΕΚ, αλλά το μέλλον του μετά το καλοκαίρι είναι αμφίβολο. Μάλιστα, στη Ρουμανία θεωρούν ότι πιθανώς ο αντικαταστάτης του Ισπανού θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα gsp.rp αναφέρει πως ο Λουτσέσκου είναι το διακαής πόθος για να διαδεχτεί τον Χιμένεθ, εφόσον εκείνος δεν πανηγυρίσει το Κύπελλο ή δεν οδηγήσει την Ένωση στην Ευρώπη.

Το ρουμανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος τύποις ασχολείται με τις ακαδημίες αλλά επί της ουσίας αναμειγνύεται στις υποθέσεις της πρώτης ομάδας, έχει δύο ονόματα στη λίστα του, τους Λουτσέσκου και Ράσταβατς.

Του πρώτο είναι του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να τον προσελκύσει, αφού έχει υψηλό κασέ και θέτει προϋποθέσεις για να πει το «ναι».

Το δεύτερο είναι του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος προπονεί τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ράσταβατς θεωρείται μία προσιτή λύση, αφού δεν έχει κάνει ακόμα το step-up στην καριέρα του και θα μπορούσε να το πετύχει στην Ένωση.

Μία short-list που σας είχε αποκαλύψει to10.gr πριν δύο ημέρες, όταν έγραψε για τον πραγματικό ρόλο του Παπαδημητρίου στα Σπάτα και τους δύο γνωστούς προπονητές του από την Ξάνθη.

Το ρουμάνικο ρεπορτάζ επικαλείται πληροφορίες από το στρατόπεδο της ΑΕΚ και ιεραρχεί πρώτα τον Λουτσέσκου και μετά τον Ράσταβατς. Επιπλέον, θυμίζει ότι στο παρελθόν ο Λουτσέσκου, όταν δούλεψε στον ΠΑΟΚ, είχε καταφερθεί εναντίον της Ένωσης.

Πάντως, η κοινή συνισταμένη είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ μάλλον πρέπει να μαζεύει από τώρα τα πράγματα του και ο Παναγιώτης Κονέ έχει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή, αλλά όχι τις αρμοδιότητες…

UPDATE: Από την ΑΕΚ σχολίασαν το ρουμανικό δημοσίευμα και το χαρακτήρισαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Από το τόνιζαν από την Ένωση είναι πως η ομάδα έχει προπονητή και δεν ασχολούνται με άλλη ονόματα, όπως ο Λουτσέσκου και ο Ράσταβατς ούτε ως πρώτες, ούτε και ως δεύτερες επιλογές.

«Πρόκειται πολύ απλά περί παραμυθιών», ήταν το συμπληρωματικό σχόλιο από πλευράς ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ