Ράσταβατς : Ο επόμενος Λουτσέσκου της ΑΕΚ

Ράσταβατς : Ο επόμενος Λουτσέσκου της ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μόνο σίγουρος δεν είναι για την επόμενη σεζόν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να την πατήσει όπως το 2017. «Κλειδί» σε αυτό ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Τα αποτελέσματα και κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα έχουν προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας και δη τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει αρχίσει να ψάχνεται για τον επόμενο σε περίπτωση που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν καταφέρει να αντιστρέψει θεαματικά την κατάσταση. Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι από τα φαβορί για να τον διαδεχτούν με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης να έχει το… κονέ για να πάρει τα κλειδιά της Ένωσης.

Όπου… κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου που πρόσφατα πήρε πόστο στις ακαδημίες της ομάδας και φαίνεται πως έχει λόγο που μετράει πολύ στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης ήταν αυτός που είχε φέρει τον Ράσταβατς στην ακριτική ομάδα και τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τις προπονητικές του ικανότητες.

Και ο Μελισσανίδης δεν θα ήθελε να την πατήσει και δεύτερη φορά, όπως συνέβη το καλοκαίρι του 2017. Τότε ο πολύ καλός του φίλος, Χρήστος Πανόπουλος, του είχε προτείνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου διαβεβαιώνοντάς τον πως πρόκειται για λίρα εκατό και πως δεν θα το μετανιώσει αν τον πάρει.

Ο Χιμένεθ όμως τα πήγε καλά στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17 και ο Μελισσανίδης αποφάσισε να πορευτεί μαζί του την επόμενη σεζόν παρότι είχε συμφωνήσει με τον Ρουμάνο για να αναλάβει την ΑΕΚ. Έτσι ο Λουτσέσκου πήγε στον ΠΑΟΚ με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Ο Μελισσανίδης σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι λοιπόν δεν θα ήθελε να την πάθει και δεύτερη φορά οπότε αν δει πως το πράγμα δεν… τσουλάει με τον Μανόλο, ο Μίλαν Ράσταβατς φαίνεται πως είναι το φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Εξάλλου σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σέρβος είχε δηλώσει έτοιμος για μεγαλύτερες προκλήσεις. Ίσως αυτές να έρθουν και νωρίτερα απ’ όσο υπολόγιζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ