ΠΑΟΚ : Ενοχλήσεις για Καγκάβα, ατομικό ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ : Ενοχλήσεις για Καγκάβα, ατομικό ο Βιεϊρίνια

Απρόοπτο με τον Σίντζι Καγκάβα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ στην Τούμπα αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σίντζι Καγκάβα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έμεινε στο γυμναστήριο ενώ ατομικό έκανε ο Βιεϊρίνια που είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των Play Offs φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας (21.03, 19:30).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18.03) ήταν υψηλής έντασης με μπάλα. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία, την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Σίντζι Καγκάβα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έμεινε στο γυμναστήριο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Παρασκευή (19.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ