Με Αλεξανδρόπουλο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Με Αλεξανδρόπουλο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι που είδε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να βγάζει όλη την προπόνηση της Παρασκευής και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Αστέρα στην Τρίπολη και η προπόνηση της Παρασκευής είχε ένα ευχάριστο για τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα (παρά τις μικρές ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο) και θα είναι διαθέσιμος, προς ανακούφιση του Ρουμάνου τεχνικού που δεν ήθελε να έχει άλλη μία απώλεια στον άξονα της μεσαίας γραμμής πριν απ’ το πρώτο ματς των «πράσινων» στους αγώνες κατάταξης.

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο (έχει τεθεί νοκ-άουτ για το ματς της Κυριακής και θα «τρέξει» για να προλάβει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο), ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας στροφές, ενώ οι Γιουνούς Σανκαρέ, Σπύρος Τζαβίδας, Δημήτρης Καραγιάννης έκαναν θεραπεία.

Με άδεια απουσίασαν οι Καρλίτος Λόπεθ (η σύζυγός του έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια το πρωί της Παρασκευής) και Μπεκ, ενώ το απόγευμα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ