ΠΑΟΚ: Όταν ο Πασχαλάκης ζήτησε συγγνώμη που τον έδειραν!

ΠΑΟΚ: Όταν ο Πασχαλάκης ζήτησε συγγνώμη που τον έδειραν!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Τον στοχοποίησαν, τον έδειραν δύο φορές και ο Πασχαλάκης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Συγγνώμη που τον έδειραν;

Το περασμένο καλοκαίρι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον έκραξαν άγρια για την ανάρτηση που έκανε στα social media και στήριξε ανοιχτά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, σε μια εποχή που ο Πορτογάλος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το «δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον Βιεϊρίνια», δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς του Δικεφάλου, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση και αναφέρθηκαν ονομαστικά στον Πασχαλάκη. «Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα και ενημερώνουμε τους πάντες, όπως αθλητές που σχολιάζουν στη μάστιγα της εποχής, τα social media, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπάρχει και χωρίς τον Πασχαλάκη, και χωρίς τον Βιεϊρίνια, όπως συνέχισε να υπάρχει μετά από τόσες και τόσες φυγές, τρυπήματα, περήφανες πωλήσεις και πουλήματα», είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά πριν από λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον Αρη, έκαναν «ντου» στην Τούμπα και επιτέθηκαν στον Πασχαλάκη, που ήταν στα επίσημα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που ήταν στην αποστολή.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr οι επιθέσεις που δέχθηκε ο Ελληνας τερματοφύλακας από τους οπαδούς του ήταν δύο. Μία αυτή που κατεγράφη σε βίντεο και μία μετά το τέλος του αγώνα. Το μένος και οι επιθέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πασχαλάκη ανάγκασαν τον Γκαρσία να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο έμπειρος τερματοφύλακας έχασε τη θέση του στην εθνική ομάδα, αφού το όνομά του δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ για τους αγώνες με Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μια εθνική, που έχει… βαθιές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο αποκλεισμός του Πασχαλάκη από τη γαλανόλευκη ήρθε μετά από όλα αυτά που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Τις επιθέσεις και το «κόψιμο» από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Στοχοποίηση, δύο επιθέσεις, εκτός ομάδας από τον Γκαρσία, εκτός εθνικής από τον Τζον Φαν Σιπ, με τον Πασχαλάκη να γίνεται πρωταγωνιστής χωρίς να αγωνίζεται. Τον στοχοποίησαν, τον έδειραν, τον έκοψαν από παντού και ο ίδιος ζητάει συγγνώμη. Συγγνώμη που τον… έδειραν.

Ούτε στο αγαπημένο Ροστόφ του Ιβάν Σαββίδη δεν γίνονται αυτά. «Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Αυτά συμβαίνουν και στις οικογένειες, ζήτησα συγγνώμη, ήταν κάτι που ένιωσα και ήθελα να κάνω. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας. Εγώ αυτό που ένιωσα είναι πως ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας. Δεν ήταν εικόνες αυτές που είναι σωστές να περνάνε προς τα έξω. Έχουμε μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Είναι μία δύσκολη ανηφόρα ξεκινούν τα πλέι οφ και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να καταφέρουμε τον στόχο μας», ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Πασχαλάκης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τον έδειραν. Απίστευτο και όμως αληθινό. Τις έφαγε και είπε και συγγνώμη. Οι συμπαίκτες του τι άποψη έχουν άραγε για όλα αυτά;

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όταν ο συμπαίκτης τους είχε δεχθεί επίθεση από τους οπαδούς του Δικεφάλου είχαν εξοργιστεί και τα είχαν… χώσει στον Ρέμπε. Ηταν έξαλλοι με το σκηνικό και το πώς γίνεται ένας συμπαίκτης του να δέχεται επίθεση σε ένα ματς που είναι κεκλεισμένων των θυρών. Πώς μπήκαν μέσα οι οπαδοί, πώς έφτασαν μέχρι τα επίσημα. Πολλά ερωτήματα τα οποία άφησε αναπάντητα ο Ρέμπε, ο οποίος είχε πιει το αμίλητο… νερό.

Τι άποψη έχουν άραγε τώρα για τις δηλώσεις του Πασχαλάκη;

Το βίντεο με το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Πασχαλάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ