Η Θύρα 7 στον Ρέντη : «Μπράβο για την Ευρώπη. Πάμε τώρα για το νταμπλ»

Η Θύρα 7 στον Ρέντη : «Μπράβο για την Ευρώπη. Πάμε τώρα για το νταμπλ»

«Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες στα ντέρμπι μέσα και έξω».

Μια γροθιά ο Ολυμπιακός. Ενωμένος. Ισχυρός. Το αντιλαμβάνεται κανείς με πολλούς τρόπους. Το διακρίνει και σε πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή. Σαν την επίσκεψη αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στο Ρέντη για μια ολιγόλεπτη συνάντηση με προπονητή και παίκτες.

Απευθείας από το πιο ζωντανό κομμάτι της κερκίδας, στο αγωνιστικό τμήμα. Στο καλύτερο δυνατό timing. Τώρα που τελείωσε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ταξίδι. Τώρα που απλώνεται μπροστά η πρόκληση του νταμπλ. Εκεί, για να πουν όπως μονάχα εκείνοι ξέρουν δύο λόγια προς τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές τους. Για να εκφράσουν πως είναι στο πλάι τους. Και βεβαίως για να στείλουν το σωστή μήνυμα για τους δύο εγχώριους τίτλους που βρίσκονται μπροστά στο πρόγραμμα του τελευταίου διμήνου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν με τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες, με όλα, είμαστε ευχαριστημένοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πηγαμε καλά αλλα η εκόνα σας στο Εμιρειτς ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό» ήταν κάποια από τα λόγια που ακούστηκαν. «Η χρονιά όμως δεν τελείωσε. Κάνουμε επανεκκίνηση τώρα και τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το Πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω απο τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες στα ντέρμπι μέσα και έξω».

«Μόνοι εναντίων όλων. Και νικάμε»

Ο Ολυμπιακός είναι από τη φύση του νικητής. Και μαθημένος να τα καταφέρνει κόντρα σε όλους και όλα. Μόνος εναντίον όλων. «Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αυτή η ομάδα, ο Πρόεδρος, από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι τον οπαδό μας στα σύνορα σε βορρά και νότο, παλεύουνε μόνοι εναντίον όλων. Και νικάμε. Αυτή είναι η μοίρα αυτής της ομάδας. Κι εμείς σαν Θύρα 7 ήμασταν και είμαστε πάντα η ασπίδα και το δόρυ αυτής της ομάδας».

«Ξέρουμε πόσο έχετε κουραστεί, εξαντληθεί, πάτε τώρα δυο χρόνια χωρίς ξεκούραση με συνεχόμενα παιχνίδια με ταλαιπωρίες από την Πανδημία. Σφίξτε τα δόντια, βάλτε όλη σας τη δύναμη να τελειώσουμε τη χρονιά όπως σας αξίζει και όπως αξίζει στον κόσμο μας».

Για τον κόουτς και τον Σα

Σε κάποιο σημείο της κουβέντας τα παιδιά της Θύρας 7 θέλησαν να σταθούν και να πουν δύο λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και για τον Ζοσέ Σα. «Προσωπικά θέλουμε να πούμε για δυο ανθρώπους. Στον Πέδρο Μάρτινς και τον Ζοσέ Σα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή που έδωσε αυτό το χαρακτήρα στην ομάδα. Την επιθετικότητα που έχει από τη φύση του ο Σύλλογος! Και εσύ Ζοσε, όλοι βλέπουμε ότι τους δυο τελευταίους μήνες η απόδοση σου δεν είναι καλή. Βλέπουμε τι γράφεται και τι λένε. Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Εμείς είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους»!

Μαρτίνς: «Σας ευχαριστούμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκ μέρους της ομάδας είπε: «Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας. Σας νοιώθουμε δίπλα μας ακόμα και τώρα που το γήπεδο μας είναι δυστυχώς άδειο. Να ξέρετε ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ