Παντελίδης : «Δεν αγχώνομαι για την ήττα και τη βαθμολογία»

Παντελίδης : «Δεν αγχώνομαι για την ήττα και τη βαθμολογία»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ήττα του Ατρόμητου από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως δεν τον αγχώνει ούτε η ήττα ούτε το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται στο +8 από τα μπαράζ.

Ο Ατρόμητος έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς θετικό αποτέλεσμα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί με 1-0 στους Ζωσιμάδες και ο Σάββας Παντελίδης έμεινε στα λάθη των παικτών του στο α’ ημίχρονο, αλλά και στην εμφάνιση και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε επίσης πως δεν τον αγχώνει ούτε η ήττα ούτε το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται στο +8 από τα μπαράζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Θα με άγχωνε αν η εικόνα της ομάδας ήταν κακή. Η εικόνα της ομάδας νομίζω ότι δεν ήταν κακή, δεν είναι εικόνα μιας ομάδας που ψυχορραγεί, είναι εικόνα μιας ομάδας που θέλει να παλέψει στο γήπεδο και να κερδίσει το ματς, γι’ αυτό δεν είμαι αγχωμένος» τόνισε.

Για το ξεκίνημα για play out: «Όταν χάνεις το ματς δεν είναι το ιδανικό ξεκίνημα αλλά νομίζω κατ’ αρχάς ότι έγινε ένα πολύ ωραίο ματς, με πολύ μεγάλη ένταση. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο, το ένα το πληρώσαμε, το άλλο όχι. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν ή ότι δεν βγάλαμε φάσεις και τα τα δύο έγιναν. Από τη στιγμή όμως, που δεν πετύχαμε τέρμα και το πέτυχε ο αντίπαλος…».

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι το γκολ που δέχθηκε: «Ξεκινήσαμε το ματς με πολύ ενέργεια γιατί θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο γιατί αυτός το κάνει πολύ περισσότερο και θέλαμε να τον πιέσουμε προς το τέρμα του. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, τις ευκαιρίες που χάσαμε στο α’ ημίχρονο, αν είχαμε πετύχει ένα τέρμα θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Το γκολ μας έριξε την ψυχολογία και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, δεν την ξαναβρήκαμε. Στο β’ ημίχρονο ξεκινήσαμε πιέζοντας πιο ψηλά αλλά στις φάσεις που βγάλαμε δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάτι. Συνεχίζουμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ