Ολυμπιακός : Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον Άρη

Ολυμπιακός : Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον Άρη

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Αρη - Οι σίγουροι και οι θέσεις που «παίζονται» - Το μήνυμα της Θύρας 7 στον Πορτογάλο και στους ποδοσφαιριστές του και γιατί στο λιμάνι θεωρούν κομβικό το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι με την Αρσεναλ ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις και στην κατάκτηση του νταμπλ.

Οι Ερυθρόλευκοι την περασμένη Πέμπτη, παρά το γεγονός ότι είχαν ένα… βουνό να ανέβουν μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τους Κανονιέρηδες, τα έδωσαν όλα στο Εμιρέιτς και κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη. Μια νίκη με την οποία αποχαιρέτησαν με το κεφάλι ψηλά την Ευρώπη και απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι ανήκουν στην ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου. Μια νίκη που έκανε περήφανους τους οπαδούς τους, οι οποίοι λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που ισχύουν δεν μπορούν να βρίσκονται δίπλα τους. Παρόλα αυτά τους δείχνουν με πολλούς τρόπους τη στήριξή τους. Όπως έκαναν σήμερα, όταν αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στο Ρέντη.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών έδωσαν συγχαρητήρια στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη στο Εμιρέιτς και τους ζήτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. «Η χρονιά δεν τελείωσε. Κάνουμε επανεκκίνηση τώρα και τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το Πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα θέλουμε όλα», ανέφεραν μεταξύ άλλων και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι έχουν βάλει μπροστά για την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλουν να εξασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη και στη συνέχεια να πάρουν το Κύπελλο. Όπως πέρσι.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο Γ. Καραϊσκάκης είναι σημαντικό για πολλούς λόγους και όλοι στον Ολυμπιακό το αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να μπουν με το δεξί στα πλέι οφ και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του 46ου τίτλου. Μια νίκη που θα φέρει τον Ολυμπιακό στο +19 από τον Αρη.

Το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το τελευταίο σε μια σειρά αγώνων, που ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου. Οι Ερυθρόλευκοι παίζουν χωρίς διακοπή από τις 3 Ιανουαρίου και έχουμε πλέον 21 Μαρτίου. Συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει άριστα και να βρίσκεται στην κορυφή της Superleague με μεγάλη απόσταση από τους διώκτες του, αλλά και στους 4 του Κυπέλλου. Το ματς με τον Αρη είναι το τελευταίο σε αυτή τη σειρά, αφού στη συνέχεια υπάρχει διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Οι Πειραιώτες εάν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο θα χρειάζονται ουσιαστικά άλλες τρεις για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας. Γι’ αυτό άπαντες στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Ακη Μάντζιου, όμως, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το γνωρίζουν από πρώτο χέρι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, αφού πρόσφατα αντιμετώπισαν τον Αρη τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών έχει καταλήξει στους 8 από τους 11 που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σίγουροι είναι οι Σα, Σωκράτης, Μπα, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα παίζονται οι θέσεις δίπλα των μπακ και του εξτρέμ. Οι Λαλά και Ανδρούτσος μάχονται για μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και οι Ρέαμπτσιουκ-Χολέμπας για το αριστερό. Στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρίσκεται ο Μπρούμα, ενώ στο άλλο υπάρχει το δίλλημα Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς.

Πως μεταφέρεται όμως στον αγωνιστικό χώρο το παζλ που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, με τον Σα όπως προαναφέραμε μπροστά από την εστία και τους Σωκράτη και Μπα στο κέντρο της άμυνας. Στα δύο άκρα υπάρχουν τα διλήμματα Λαλά-Ανδρούτσος και Χολέμπας-Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ θα είναι Μπουχαλάκης και Εμβιλά, με τον Καμαρά εκτός απροόπτου να μένει εκτός 11άδας, αφού έχει επιβαρυνθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Ελ Αραμπί με τον Μπρούμα στο ένα άκρο και στο άλλο ένας εκ των Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς. Ο Ιβηρας θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει μια ακόμα νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ