ΠΑΟΚ : Ψάχνει το φρένο στον κατήφορο – Το πλάνο του Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Ψάχνει το φρένο στον κατήφορο – Το πλάνο του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις τελικές δοκιμές του στην προπόνηση του Σαββάτου.

Φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (19:30) παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν είναι καθόλου καλό, αφού δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι στη διάρκεια του 2021, ενώ πλέον η συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League τίθεται σε αμφιβολία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, αφού είδε και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να προπονείται και να τίθεται στη διάθεση του. Ωστόσο, ο Πορτογάλος αναμένεται να προφυλαχθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μπαμπά Ραχμάν.

Στην εστία θα αρχίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ίνγκασον και Κρέσπο, ενώ τη δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Ροντρίγκο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Τσιγγάρας θα τοποθετηθεί δίπλα στον Σβαμπ και ο Ουάρντα θα έχει επιτελικό ρόλο. Οι Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Κρμέντσικ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Νινούα και Καγκάουα, όπως και οι Βαρέλα και Περέιρα για λόγους τακτικής, ενώ τραυματίας είναι ο Μιχάι. Στην αποστολή, πέρα από τους προαναφερθέντες, βρίσκονται και οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ