ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Πρεμιέρα στα πλέι οφ και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας. Οι Αρκάδες έκαναν την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφεραν με την πορεία που είχαν να μπουν στα πλέι οφ, δείχνοντας την καλή τους παρουσία στη φετινή Super League 1.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Τρίπολη χωρίς τους τραυματίες Κουρμπέλη, Σανκαρέ, Βέλεθ, Μαουρίσιο και με ειδική άδεια λείπουν οι Καρλίτος, Μπεκ. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας.

Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπαράλες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Μουνάφο, Καπίγια και Τζίμας. Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Μπόλονι: «Αντίπαλος ο οποίος μπορεί να κάνει ζημιά»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας στη NOVA αναφερόμενος για τα πλέι οφ τόνισε αρχικά: «Ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε καλά και με καλά αποτελέσματα , όπως όλες οι ομάδες . Μιλάμε για ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι. Από κει κ πέρα το να κάνω υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το αν είναι πρόβλημα για εκείνον οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών: «Αναφέρομαι ιδιαίτερα στον Κουρμπέλη. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι λόγω ενός χρόνιου προβλήματος θα ήταν για το μισό του πρωταθλήματος απών. Όπως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχαμε κι άλλους τραυματίες όπως ο Σανκαρέ, ο Μαουρίσιο, όπως ο Βέλεθ και είναι όλοι εξίσου σημαντικοί τραυματίες για εμάς γιατί είναι παίχτες που είναι στον άξονα, στην ”καρδιά” της ομάδας. Και όταν δεν έχεις τους μέσους σου , είναι σαν να σου έχουν κοπεί τα χέρια και τα πόδια. Κάναμε καλά αποτελέσματα ακόμα και αν στερούμασταν τις υπηρεσίες αυτών των παιδιών και αυτό έγινε γιατί βρίσκαμε λύσεις από άλλα παιδία μέσα στην ομάδα . Όμως με αυτούς τους παίχτες αναπνέουμε καλύτερα! Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Πρόκειται για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στην Ελλάδα. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους και προετοιμάζω την ομάδα μου όσο καλύτερα γίνεται για κάθε αντίπαλο».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ