Φερνάντεθ : «Αν είχαμε ακόμη 5 λεπτά θα παίρναμε τη νίκη» (vid)

Φερνάντεθ : «Αν είχαμε ακόμη 5 λεπτά θα παίρναμε τη νίκη» (vid)

Ο Λουίς Φερνάντεθ μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό (2-2) τόνισε πως αν έμεναν 5 λεπτά ακόμη οι Αρκάδες θα είχαν φτάσει στην ολική ανατροπή.

Μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, ο Λουίς Φερνάντεθ τόνισε ότι αν είχε ακόμη 5 λεπτά το παιχνίδι οι Αρκάδες θα έφταναν στην ολική ανατροπή.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην απίστευτη επιστροφή του Αστέρα κόντρα στο «τριφύλλι» και θεωρεί πως σε περίπτωση που έμεναν 5 λεπτά ακόμη, η ομάδα του θα είχε καταφέρει να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι μετά τα δύο γκολ πιεστήκαμε και αναγκαστήκαμε να αντιδράσουμε. Αν είχαμε άλλα 5 λεπτά νομίζω ότι θα είχαμε κερδίσει».

Για τον Παπαδόπουλο: «Είναι μια μεγάλη επιστροφή του Νίκου, ο οποίος ήταν πολύ καιρό εκτός. Ήταν μια απίστευτη επιστροφή για αυτόν με το γκολ που πέτυχε!».

Για τη δική του ευκαιρία στο 0-0: «Πήγα να σκοράρω απευθείας, ίσως έπρεπε να κάνω ένα κοντρόλ και να πασάρω σε ένα συμπαίκτη μου. Είναι από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις εκείνη τη στιγμή. Την επόμενη φορά θα το κάνω καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ