Ο Μπάμπα βάζει σε σκέψεις τον ΠΑΟΚ (Pic)

Ο Μπάμπα βάζει σε σκέψεις τον ΠΑΟΚ (Pic)

Ο Ραχμάν Μπάμπα εμφανίζεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε σκέψεις για αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ την προτελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, ως μία λύση έσχατης ανάγκης για την κάλυψη της θέσης του αποχωρήσαντα Δημήτρη Γιαννούλη, υπό μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Μετά το αρχικό στάδιο της προσαρμογής του στον Δικέφαλο, ο 26χρονος πλάγιος αμυντικός από την Γκάνα, καθιερώθηκε ως βασικός και μάλιστα αναγκαίος για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως έδειξε στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και το ένα του Κυπέλλου στα οποία πήρε μέρος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία υπολογίζει πάρα πολύ σε αυτόν και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το ενδεχόμενο μόνιμης απόκτησης του με την αγορά των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 25 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του επέλεξε τη λύση της μετακίνησης του στον ΠΑΟΚ, ακριβώς για να πάρει παιχνίδια δεδομένου πως στην Τσέλσι ήταν τρίτη επιλογή, γεγονός που τον δικαίωσε, αφού με τις λίγες μόλις συμμετοχές του στο ελληνικό πρωτάθλημα κλήθηκε στην εθνική της χώρας του.

Την αναγνώριση του ταλέντου του που τον καθιέρωσε στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, την απολαμβάνει και ο ίδιος που σε ανάρτηση του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ έγραψε χαρακτηριστικά: «Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα, σημαντικοί τρεις βαθμοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ