Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό

Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό

Ο Αργύρης Καμπετσής ανανέωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις απολαβές του να εκτοξεύονται συγκριτικά με το προηγούμενο συμβόλαιο του.

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την πλευρά του Αργύρη Καμπετσή για νέο συμβόλαιο και χθες ανακοίνωσε κι επίσημα το deal με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε για ακόμα τρία χρόνια με την ομάδα του τριφυλλιού. Ο Καμπετσής εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις της φετινής σεζόν, ειδικά μετά από την έλευση του Λάζλο Μπόλονι και η διοίκηση των πράσινων τον αντάμειψε με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Συνολικά μάλιστα, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ θα μπουν για την επόμενη τριετία στον τραπεζικό λογαριασμό του Έλληνα επιθετικού, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι αποδοχές του θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του.

Ειδικότερα, ο Καμπετσής αμειβόταν με 100.000 ευρώ ετησίως και με το νέο του συμβόλαιο (ενεργοποιείται από τη νέα σεζόν) θα λαμβάνει 140.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 170.000 ευρώ για τον δεύτερο και 200.000 ευρώ για τον τρίτο χρόνο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Συνολικά θα πάρει 510.000 ευρώ, ενώ στην συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Καμπετσή προβλέπονται και διάφορα μπόνους (επίτευξης στόχων).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ