ΠΑΟΚ : Επαφές με Μπριζ, σε καλό δρόμο του Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ : Επαφές με Μπριζ, σε καλό δρόμο του Κρμέντσικ

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα της παραμονής του Μίχαελ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Μπριζ, αλλά και την πλευρά του Μίκαελ Κρμέντσικ, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία και να γίνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας. Ο Δικέφαλος του βορρά είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τους Βέλγους, αλλά και με τον μάνατζερ του Τσέχου επιθετικού, με σκοπό να κλείσει το deal πριν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε play off και Κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play off της Superleague ο μάνατζερ του διεθνούς άσου είχε συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ και εκφράστηκε από κοινού η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο ΠΑΟΚ από την δική του πλευρά έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τσέχο φορ για την παραμονή του και πλέον μένει το «ΟΚ» από την Μπριζ για να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και μετά το καλοκαίρι.

Ο Δικέφαλος του βορρά σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, διαπραγματεύεται για την απόκτηση του παίκτη για 2,5 εκατ. ευρώ, όμως οι Βέλγοι είναι διαλλακτικοί, αφού δεν τον υπολογίζουν και το deal μπορεί να κλείσει με πολύ λιγότερα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ