Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ : Θλάση ο Σάκχοφ!

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ : Θλάση ο Σάκχοφ!

Τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ δεν έχουν σταματημό, με τον Γεβγέν Σάκχοφ να έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο.

Άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο Ουκρανός άσος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και υπεβλήθη σε μαγνητική. Τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά θετικά ήταν διότι έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση, κάτι το οποίο καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του για το επόμενο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό.

Η θλάση που υπέστη ο 30χρονος μέσος είναι πρώτου προς δεύτερου βαθμού, όμως είναι σε έναν συγκεκριμένο μυ που δεν απαιτεί μεγάλο διάστημα για την αποκατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκχοφ ζήτησε μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του για να πάει στην πατρίδα του και να δει τη γυναίκα του, την οποία έχει να τη δει περίπου οκτώ μήνες λόγω covid-19.

Ωστόσο, θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του εκεί σε δικό του φυσιοθεραπευτή και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τον Ουκρανό που έκανε θεραπεία, οι Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας μέσος θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ του 34χρονου αμυντικού θα κριθεί μες στην επόμενη εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν κανονικά και η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ