«Μπάσιμο» της Γουέστ Χαμ για Μπάμπα

«Μπάσιμο» της Γουέστ Χαμ για Μπάμπα

Η αγγλική ομάδα προσπαθεί να πάρει την υπογραφή του Τζόναθαν Μπάμπα. Προσφέρει 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.000.000 €. Διαφορά στο πριμ υπογραφής!

Ο Τζόναθαν Μπάμπα είναι ένας από τους παίκτες που τσεκάρει ο Ολυμπιακός ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού της Σεντ-Ετιέν πριν ακόμη αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Οσκαρ Γκαρθία. Και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν επαφές με τους εκπροσώπους του, ώστε να φανεί εάν υπάρχει πεδίο επαφής και εάν ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Εντούτοις, η περίπτωσή του είναι αρκετά περίπλοκη. Και σε αυτό παίζει ρόλο και το οικονομικό background μιας πιθανής συμφωνίας. Καθώς ο ποδοσφαιριστής μέσω του ατζέντη του, επιθυμεί πριμ υπογραφής κοντά στα 2.000.000 €. Ποσό που δεν συμπεριλαμβάνεται στις απαιτήσεις του για το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει.

Οπως άναφέρει η εφημερίδα «SUN», για τον Μπάμπα έχει ήδη κινηθεί επίσημα και η Γουέστ Χαμ. Πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως οι Αγγλοι του προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές 1.000.000 € και με αυτόν τον τρόπο τον έχουν δελεάσει σε σημείο να θεωρείται πολύ πιθανή η συμφωνία τους.

Ωστόσο, απομένει μία σοβαρή λεπτομέρεια για να υπάρξει deal. Και αυτή αφορά στο πριμ υπογραφής. Με τον εκπρόσωπο του παίκτη να θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει το ποσό που ζητάει και να επιμένει. Εξάλλου, για τον Μπάμπα ολοένα προκύπτουν ενδιαφερόμενες ομάδες. Η Φιορεντίνα είναι επίσης στο… κόλπο, ενώ και η Μαρσέιγ, αλλά και ορισμένες ακόμη αγγλικές ομάδες έχουν ξεκινήσει επαφές, την ώρα που οι Ιταλοί γράφουν και για κρούση από την Ιντερ!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο 21χρονο επιθετικός της έχει φέτος 7 γκολ και 7 ασίστ σε 24 αγώνες με τη Σεντ-Ετιέν σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ η αξία του στο transfermarkt.de έχει ήδη φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ. και ανεβαίνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ