ΑΕΚ : Ο Φαμπιάνο αρέσει, αλλά είναι και ακριβός

ΑΕΚ : Ο Φαμπιάνο αρέσει, αλλά είναι και ακριβός

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ψάξουν για τερματοφύλακα. Όποιος και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, είναι ειλημμένη απόφαση από τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι θα έρθει στα Σπάτα ένας γκολκίπερ ο οποίος θα προορίζεται για Νο.1, αφού οι Τσιντώντας και Αθανασιάδης δεν ανταποκρίθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα για Σπορ», ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο της Ομόνοιας είναι στην… pole position των προτιμήσεων. Απολύτως φυσιολογικό, αφού ο 33χρονος Βραζιλιάνος προέρχεται από μία άκρως πετυχημένη σεζόν, με την οποία έπαιξε με την κυπριακή ομάδα στους ομίλους του Europa League και την οδηγεί στον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Επιπλέον, όλοι στην Ελλάδα έχουν σχηματίσει γνώμη για τον Φαμπιάνο από τις αναμετρήσεις της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Και η άποψη και των «κιτρινόμαυρων» είναι η καλύτερη.

Όμως, δεν είναι απλό ο Φαμπιάνο να αφήσει τη Λευκωσία. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και η Ομόνοια θα αξιώσει πάρα πολλά χρήματα για να παραχωρήσει τον βασικό πορτιέρε της, μετά από μία εκπληκτική σεζόν. Λεφτά που δεν συνηθίζει να πληρώνει η Ένωση…

Ο Φαμπιάνο έχει αγωνιστεί φέτος σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει παθητικό 26 τερμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ