ΠΑΟΚ : Ντόρτμουντ VS Γκλάντμπαχ για τον Τζόλη

ΠΑΟΚ : Ντόρτμουντ VS Γκλάντμπαχ για τον Τζόλη

Οι δύο γερμανικές ομάδες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον 20χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Χρήστο Τζόλη έχει καταγραφεί αρκετές φορές στον γερμανικό Τύπος. Εσχάτως, μία συμπατριώτισσα φαίνεται πως ασχολείται με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, προκαλώντας ανταγωνισμό.

Η εφημερίδα «Bild» αναφέρει πως η Γκλάντμπαχ αναμένεται να παραχωρήσει τον 23χρονο εξτρέμ της, Μάρκους Τουράμ, ο οποίος έχει πολλές προτάσεις. Ο Τζόλης προβάλλεται ως ένας από τους επικρατέστερους για να τον αντικαταστήσει.

Η εφημερίδα σημειώνει πως η Γκλάντμπαχ θα χρειαστεί να πληρώσει ένα υψηλό ποσό για να αγοράσει τον Τζόλη, με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ να αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τζόλης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και δεν θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη με μικρό αντίτιμο. Κάτι που γνωρίζουν η Ντόρτμουντ, η Γκλάντμπαχ και άλλοι σύλλογοι του εξωτερικού που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Στην πρώτη γεμάτη σεζόν του στην Τούμπα, ο 20χρονος επιθετικός έχει στο… κοντέρ του 38 συμμετοχές με 16 γκολ και 10 ασίστ, ενώ εκκρεμούν άλλα 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ