Ποιος ειναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Ολυμπιακού (poll)

Ποιος ειναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Ολυμπιακού (poll)

Ποιος είναι ο MVP του Ολυμπιακού; To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον καλύτερο παίκτη των Ερυθρόλευκων στη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει από τους διώκτες τους και μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague βρίσκονται στο +19 από τον Αρη, στο +20 από τον ΠΑΟΚ και στο +22 από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου και το μόνο που απομένει πλέον είναι πότε θα τον κατακτήσει και μαθηματικά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, είναι πολύ πιθανό μετά την 4η αγωνιστική των πλέι οφ να σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι είναι πολύ καλύτερος από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας και σε μεγάλη απόσταση από τους διώκτες του.

Μια ακόμα σπουδαία σεζόν από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που συνεχίζει να γράφει ιστορία και να κάνει περήφανους τους οπαδούς της. Εκτός από το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός βαδίζει και προς την κατάκτηση του Κυπέλλου, αφού βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μάλιστα, η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ερυθρόλευκους να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό,  όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον ΠΑΟΚ είτε την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία, αφού αγωνιζόταν μέχρι τα τέλη καλοκαιριού στο Europa League, έκανε μια σπουδαία σεζόν και βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα είναι το φαβορί για το Κύπελλο. Οι Πειραιώτες θέλουν το νταμπλ για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Ποιος είναι όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν; Ποιος είναι αυτός που έκανε τη διαφορά; Ποιος είναι ο MVP των Πειραιωτών; To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον καλύτερο παίκτη των Ερυθρόλευκων στη φετινή σεζόν.

1) Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός είναι για μια ακόμα χρονιά εντυπωσιακός. Τα νούμερα του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 23 γκολ και 2 ασίστ σε 2.631 λεπτά. Είναι πρώτος σκόρερ στη Superleague έχοντας πετύχει 19 γκολ, με τον Δεύτερο Δουβίκα να έχει 10.

2) Χασάν

Ο… δίδυμος πύργος του Ελ Αραμπί. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει δώσει σημαντικές λύσεις και έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μεγάλες νίκες. Νίκες όπως αυτή απέναντι στην Μαρσέιγ, που έδωσε ουσιαστικά στους Πειραιώτες την πρόκριση στους 32 του Europa League. Νίκες στα… χασομέρια, που έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στους Ερυθρόλευκους, όπως αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φέτος, έχει καταγράψει 28 συμμετοχές, έχοντας 12 γκολ και 4 ασίστ σε 1.156 λεπτά συμμετοχής.

3) Φορτούνης

Ενας εκ των ηγετών του Ολυμπιακού. Φέτος έχει κάνει τη διαφορά σε πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και για μια ακόμα χρονιά είναι εντυπωσιακός. Μέχρι τώρα έχει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 7 γκολ και 11 ασίστ σε 1.963 λεπτά.

4) Βαλμπουενά

Ο Γάλλος σούπερ σταρ παρέμεινε στο μεγάλο λιμάνι και συνεχίζει να κάνει χαρούμενους τους συμπαίκτες του. Μέχρι τώρα έχει 28 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με 2 γκολ και 8 ασίστ.

5) Μασούρας

Ενας ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του. Ένα πολυεργαλείο, που βοηθάει πολύ τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Φέτος έχει 39 συμμετοχές με 10 γκολ και 5 ασίστ.

6) Εμβιλά

Ηρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και έγινε αμέσως βασικός και αναντικατάστατος. Οσο περνάει ο καιρός μάλιστα γίνεται ακόμα πιο σημαντικός κρίκος στην «ερυθρόλευκη» αλυσίδα. Το δείχνουν άλλωστε τα νούμερά του, με τον Γάλλο να έχει 40 συμμετοχές, με 5 γκολ και 2 ασίστ.

7) Μπουχαλάκης

Ο… αθόρυβος σταρ του Ολυμπιακού. Τρέχει, μαρκάρει, πασάρει και πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό. 5 γκολ και 6 ασίστ σε 38 παιχνίδια ο μέχρι τώρα απολογισμός του Μπουχαλάκη, με τον μέσο των Πειραιωτών να πραγματοποιεί μια ακόμα εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

8) Σεμέδο

Ο βράχος της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Δίνει ποιότητα στην άμυνα του Ολυμπιακού και είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους παίκτες-κλειδιά των Πειραιωτών. Μέχρι τώρα έχει 33 συμμετοχές και 1 γκολ.

9) Σα

Ο φύλακας άγγελος της εστίας του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει παίξει σε 36 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει κρατήσει 18 φορές ανέπαφη την εστία του.

Ποιος είναι για εσάς ο πρωταγωνιστής του φετινού Ολυμπιακού;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ