Αυξάνεται το μπάτζετ της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό

Αυξάνεται το μπάτζετ της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αυξήσει το μπάτζετ του προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στον Πιέρ Ντρεοσί να φτιάξει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν. Πολύ σημαντικά τα χρήματα από το Στοίχημα.

Ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ απ’ αυτό που είχε στα χέρια του ο Τσάβι Ρόκα το προηγούμενο καλοκαίρι θα έχει να διαχειριστεί ο Πιέρ Ντρεοσί. Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται αποφασισμένοι να αυξήσουν τα χρήματα που θα δοθούν στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το μπάτζετ θα αυξηθεί περίπου κατά 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ.

Οσα τα χρήματα, δηλαδή, που λάβει η ΠΑΕ από τη νέα τροπολογία για το στοίχημα που πέρασε η κυβέρνηση, η οποία θα μοιράσει περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ στη Superleague που θα μοιραστούν ισόποσα οι σύλλογοι.

Οι πράσινοι αναμένεται να προχωρήσουν και σε μεγάλο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, εξοικονομώντας χρήματα από μεγάλα συμβόλαια που υπάρχουν και δίνοντας τη δυνατότητα στον Ντρεοσί να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά για την ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη ο Γάλλος έχει προχωρήσει στην κατάρτιση λίστας με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο φινάλε της σεζόν όταν και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπόλονι. Κι αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Ρουμάνο προπονητή στον πάγκο του, σενάριο που αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως η επόμενη σεζόν θα φέρει και άνοιγμα των γηπέδων. Κάτι που θα σημαίνει έσοδα τόσο από τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και από τα εισιτήρια του κάθε αγώνα ξεχωριστά. Κι εδώ υπολογίζουν πως τα εισιτήρια θα είναι περισσότερα απ’ την προηγούμενη διετία, που η ομάδα αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ, μιας και η Λεωφόρος προσελκύει τον κόσμο της ομάδας σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με το Ολυμπιακό Στάδιο.

Εκτός όλων των άλλων, ο Πιέρ Ντρεοσί υπολογίζει πως φέτος το καλοκαίρι θα υπάρχουν έσοδα και από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Η μία θα αφορά τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος αγωνίζεται στη Φορτούνα ως δανεικός και οι πληροφορίες που λαμβάνουν στον Παναθηναϊκό είναι πως θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς από τους Ολλανδούς.

Ωστόσο, οι πράσινοι σκοπεύουν να προχωρήσουν και στην πώληση τουλάχιστον ενός εκ των δύο επιθετικών με τα μεγάλα συμβόλαια (Μακέντα – Καρλίτος), ενώ η γενικότερη πολιτική του Ντρεοσί αφορά τις πωλήσεις και τα έσοδα μέσω αυτών, κάτι που είχε κάνει σε όσες ομάδες δούλεψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ