Εξώδικο της ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας

Εξώδικο της ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας

Σήμερα το πρωί δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου και ζητάει να της γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων.

Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, με το οποίο ζητάει να γνωστοποιηθεί η ταυτότητα όσων έκαναν την καταγγελία απέστειλε η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στις 9 παρά είκοσι σήμερα το πρωί δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου. Με το εξώδικο αυτό, η ΑΕΚ ζητά εντός της ημέρας να της γνωστοποιηθουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά.

Με βάση τον κανονισμο της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού.

Η ΑΕΚ ζητά όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων προχώρησαν στην καταγγελία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ