Ολυμπιακός – Πανιώνιος : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Πανιώνιος : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Πανιωνίου με 1-0, χάρη σε γκολ του Οτζίτζα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο σε παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις για να πετύχει κι άλλα γκολ. Κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών ήταν ο Ταχτσίδης, ο οποίος είχε την εξαιρετική ασίστ στον Οτζίτζα, στη φάση που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των ερυθρόλευκων. Καλό ματς και από τον σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και τον Χατζισαφί.

Προτό: Χρειάστηκε να επέμβει μια φορά στο ματς, με μια καλή απόκρουση σε σουτ του Σαραμαντά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στους πειραιώτες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοση του και είχε συμμετοχή στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, με αρκετά ανεβάσματα.

Μποτία: Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση το κέντρο άμυνας των ερυθρόλευκων και ο Μποτία δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Νικολάου: Το ίδιο ισχύει και για τον Νικολάου, καθώς οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

Χατζισαφί: Θετική εικόνα από τον Χατζισαφί και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ιρανός αμυντικός είχε σωτήρια επέμβαση στο 31’ σε προσπάθεια του Λάμπρου απέναντι στον Προτό. Είχε και αρκετά ανεβάσματα από την αριστερή πλευρά.

Ταχτσίδης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον διεθνή μέσο. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της πειραϊκής ομάδας και είχε την εξαιρετική πάσα στον Οτζίτζα, στην φάση του πρώτου γκολ των πρωταθλητών. Ο Ταχτσίδης ήταν ξανά από τους παίκτες που έδωσαν το 100%.

Ζιλέ: Είχε συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά την ομάδα του. Θετικό πρόσημο για την εμφάνιση του Βέλγου.

Οτζίτζα: Ο Βέλγος μέσος ήταν στην πρώτη γραμμή διακριθέντων για τον Ολυμπιακό. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 48’ με ωραίο πλασέ ενώ από δικές του ενέργειες ξεκίνησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες των ερυθρόλευκων, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάριν: Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γερμανός πήρε πρωτοβουλίες για να δημιουργήσει παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους κι έδειξε διάθεση. Απείλησε μάλιστα τον Κότνικ με τρία σουτ.

Μιραλάς: Δεν του βγήκε το παιχνίδι. Προσπάθησε αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις. Κανείς δεν μπορεί να πει αδιάφορο τον Βέλγο, κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο. Ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός σέντερ φορ ήταν μέσα σε φάσεις ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κότνικ ανέτρεψε τον επιθετικό των πειραιωτών. Στο δεύτερο μέρος σε φάση μέσα στην περιοχή, ο Σταυρόπουλος ακόμα τραβάει την φανέλα του Ιρανού.

Ανδρούτσος: Πήρε τη θέση του Μάριν και έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες αλλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Τζούρτζεβιτς: Ο Σέρβος πέρασε στο ματς αντί του Ανσαριφάρντ στο 74’ και έκανε αισθητή την παρουσία του. Κινήθηκε σε φάσεις μέσα στην περιοχή και είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά ο Κότνικ του είπε «όχι». Έδειξε ότι είχε διάθεση να σκοράρει και κυνήγησε το γκολ.

Μάρτινς: Μπήκε αλλαγή στο 85’ και δεν μπορεί να κριθεί στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Προπονητής: Όσκαρ Γκαρθία Ο Ισπανός είδε την ομάδα του να έχει καλό ρυθμό και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ με Ταχτσίδη και Οτζίτζα και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κότνικ. Σωστή η απόφαση του να ξεκινήσει το ματς με τον Ταχτσίδη και τον Χατζισαφί. Ο Ισπανός θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ