Σκληρή λόγω Μπουλάρι : «Θα έπαιζε στην Εθνική Αντρών της Αλβανίας, αν τον έβαζε…»

Σκληρή λόγω Μπουλάρι : «Θα έπαιζε στην Εθνική Αντρών της Αλβανίας, αν τον έβαζε…»

Ο Σάββας Παντελίδης έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής από αλβανικό μέσο, λόγω του ότι δεν δίνει χρόνο συμμετοχής στον Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Έντονη κριτική ασκήθηκε στον Σάββα Παντελίδη από το αλβανικό μέσο «Ekspress Sport», λόγω της απόφασης του προπονητή του Ατρομήτου, να μην χρησιμοποιεί τον Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο Έλληνας τεχνικός έκοψε την ευκαιρία του νεαρού επιθετικού να διαπρέψει με τους Περιστεριώτες. Μία ευκαιρία που, όπως σημειώνουν ήταν έτοιμος να του δώσει ο Νταμίρ Κάναντι.

Το ίδιο σάιτ, υποστήριξε επίσης πως αν ο 55χρονος τεχνικός τον χρησιμοποιούσε στα παιχνίδια, τότε ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας θα τον είχε στο βασικό του σχήμα. Ο Εντουάρντο Ρέγια έδειξε πολλές φορές ενδιαφέρον για την πορεία του νεαρού, τον οποίο και κάλεσε στην ομάδα της χώρας του στο παρελθόν, όμως το γεγονός πως δεν έπαιζε τον Ατρόμητο τον άφησε εκτός Εθνικής.

Παράλληλα το συγκεκριμένο δημοσίευμα έπλεξε και το εγκώμιο του Ολυμπιακού, από τις ακαδημίες του οποίου προήλθε ο 19χρονος άσος. Όπως υποστήριξε το άρθρο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν ποτέ να τον εντάξουν στην βασική ενδεκάδα τους, διότι «σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό εδώ και χρόνια, δεν χωράνε νεαρά ταλέντα».

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο πόσο ποιοτικούς επιθετικούς παράγουν οι ερυθρόλευκοι, αναφέροντας ενδεικτικά την περίπτωση του Μήτρογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ