Οι πρώτες προτάσεις για εξτρέμ στον Ολυμπιακό (vids)

Οι πρώτες προτάσεις για εξτρέμ στον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ενίσχυση στα εξτρέμ και ήδη έχουν έρθει οι πρώτες προτάσεις στους «ερυθρόλευκους».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός δεν περιμένει την τελευταία στιγμή για να καταστρώσει τα μεταγραφικά του πλάνα με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μια από τις θέσεις όπου φαίνεται πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για ενίσχυση, είναι αυτή των εξτρέμ. Μάλιστα οι πρώτες προτάσεις ποδοσφαιριστών έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία της ομάδας σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» και πρόκειται αν μη τι άλλο για πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Κάποιες μάλιστα είναι και γνώριμες.

Όπως αυτή του Σοφιάν Φεγκουλί που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Ο Αλγερινός άσος της Γαλατασαράι έχει καταγράψει φέτος 21 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 4 ασίστ ενώ το συμβόλαιό του με τους Τούρκους ολοκληρώνεται το 2022.

Άλλη μία περίπτωση που επίσης έχει ακουστεί και παλιότερα, είναι αυτή του Γάλλου Κέβιν Ζορζ Ενκουντού της Μπεσίκτας ο οποίος φέτος έχει 27 παιχνίδια με 3 γκολ και 4 ασίστ ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Ντριούσι της Ζενίτ είναι μία ακόμη περίπτωση. Ο άσος των Ρώσων μετράει φέτος 17 ματς με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ υπάρχει και ο Νιγηριανός Αχμέντ Μούσα που είναι ελεύθερος από τον περασμένο Οκτώβριο από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας και έχει περάσει κατά το παρελθόν και από τη Λέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ