Ολυμπιακός : Έτοιμοι για Τούμπα Φορτούνης και Σισέ

Ολυμπιακός : Έτοιμοι για Τούμπα Φορτούνης και Σισέ

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Φορτούνης και ο Πάπε Σισέ θα είναι έτοιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν Ρομαό και Πάρντο που εξέτισαν τις ποινές τους. Η προετοιμασία του Γκαρθία για την αναμέτρηση στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας χθες του Πανιωνίου με 1-0 και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Όσκαρ Γκαρθία έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό των πλάνων του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά και περιμένει να δει την πορεία της αποκατάστασης των Κώστα Φορτούνη και Πάπε Σισέ.

Ο Έλληνας μέσος και ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, αλλά θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Φορτούνης και ο Σισέ αναμένεται να προπονηθούν άμεσα σε φουλ ρυθμούς και θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία θα έχει στη διάθεση του τον Ρομαό και τον Πάρντο. Ο Τογκολέζος μέσος και ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανιώνιο καθώς ήταν τιμωρημένοι. Εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρομαό μάλιστα αναμένεται να είναι στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών, παίρνοντας τη θέση του Ζιλέ.

Ο Γκαρθία θα μιλήσει τις επόμενες μέρες στους παίκτες του για το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα δείξει βίντεο στους ερυθρόλευκους και θα αναλύσει το πλάνο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά. Το σημαντικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι πως οι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών θα είναι στη διάθεση του για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ