Μεγάλο αφιέρωμα του Goal.com στον Τζόλη: «Το Golden Boy, η Γιουνάιτεντ και τα 17 εκ. λίρες»

Μεγάλο αφιέρωμα του Goal.com στον Τζόλη: «Το Golden Boy, η Γιουνάιτεντ και τα 17 εκ. λίρες»

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Χρήστο Τζόλη από τα ξένα δίκτυα συνεχίζονται.

Τα αφιερώματα και τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Χρήστο Τζόλη από το εξωτερικό συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του goal.com να αναφερθεί στον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και να βάλει στην κουβέντα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Χρήστος Τζόλης: Το Golden Boy της Ελλάδας συνδέεται με κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 17 εκατ. λιρών», είναι ο τίτλος της βρετανικής ιστοσελίδας, η οποία παρουσιάζει το προφίλ του νεαρού διεθνή ποδοσφαιριστή.

Γράφει για το διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ που έχει τη φετινή σεζόν, αναφέρεται στο ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, στην προοπτική σπουδαίας καριέρας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για το ποσό που θα χρειαζόταν για να τον κάνει δικό της: 17 εκατομμύρια λίρες. Επιπλέον, αναφέρονται οι Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ, ενώ οι Βρετανοί γράφουν πως ο Τζόλης είχε εντυπωσιάσει ακόμα και τους ανθρώπους της Μασία όταν σε ηλικία 12 ετών είχε βρεθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ στη Βαρκελώνη και είχε λάβει μέρος σε τουρνουά ακαδημιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ