ΑΕΚ : Επέστρεψε ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος

ΑΕΚ : Επέστρεψε ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποίησε την επιστροφή του στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ ο Ευθύμης Χριστόπουλος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Την επιστροφή του στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ ο Ευθύμης Χριστόπουλος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις..

Ο Πορτογάλος επιθετικός βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα στην προετοιμασία της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/3), ο οποίος χθες δεν πρόλαβε, καθώς είχε χάσει την πτήση της ανταπόκρισης προς Αθήνα.

Από εκεί και πέρα πρόεκυψε και ένα απρόοπτο με τον Έλληνα νεαρό φορ που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και πρόκειται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να φανεί αν υπάρχει ζημιά και να διαπιστωθεί το μέγεθος της.

Επιπλέον, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε ξανά στη διάθεση του τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο. Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των διεθνών (Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσιάρου, Μιτάι) και των Γεβγιέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ