Οριστικό: Εκπρόσωποι της Super League στην ΕΕ της ΕΠΟ όλοι οι «Big 4» με 13 «ναι»

Οριστικό: Εκπρόσωποι της Super League στην ΕΕ της ΕΠΟ όλοι οι «Big 4» με 13 «ναι»

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν τη Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με σχεδόν ομόφωνη απόφαση.

Με την παρουσία εκπροσώπων Ολυμπιακου, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου του συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Super League, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφασίστηκε ομόφωνα (πλην Μπέου), ότι εκπρόσωποι της Λίγκας στην ΕΕ της Ομοσπονδίας να είναι οι αντίστοιχοι των Big 4 στη Super League. Οπως και στην προηγούμενη σύνθεση.

Ετσαι, στις θέσεις των εκπροσώπων της Λιγκας στην εκτελεστική της ΕΠΟ ψηφίστηκαν ο Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), ο Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και ο Αλέξης Αλεξιου (ΑΕΚ), ενώ 4ος εκπρόσωπος είναι ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικαρης, εξ οφιτσιο ως πρόεδρος της Super League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαδικασία, ήταν πολύ γρήγορη. Ο Μπουτσικάρης ενημέρωσε τις 14 ΠΑΕ για την υποψηφιότητα των συγκεκριμένων εκπροσώπων, ρώτησε εάν υπάρχουν αντιρτήσεις και με εξαίρεση τον ΝΠΣ Βόλο του Αχιλλέα Μπέου (ψήφισε λευκό), οι εκπρόσωποι πήραν 13 «ναι».

Η μοναδική αλλαγή προσώπου αφορά στην ΑΕΚ. Καθώς εκπρόσωπος δεν θα είναι φέτος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, αλλά ο Β’ Αντιπρόεδος, Αλέξης Αλεξίου, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη και υπεύθυνος πλέον για όλα τα νομικά θέματα της Ενωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ