Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι «σκάναρε» τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι «σκάναρε» τον ΠΑΟΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι μελέτησε προσεκτικά το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ενώ περιμένει να μάθει εάν θα υπολογίζει τον Μαουρίσιο.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είναι πρόσφατη. Άρα, θεωρητικά ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει να πειράξει πολλά από την τακτική που είχε εφαρμόσει.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει απόλυτα, επειδή ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε τη δική του τακτική από εκείνο το ματς και απέναντι στην ΑΕΚ έπαιξε με άλλο στυλ. Ο Μπόλονι έχει παρακολουθήσει σε βίντεο την αναμέτρηση και συζητά με τους συνεργάτες του τις προσαρμογές που θα χρειαστεί να κάνει.

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει στη διάθεση έστω τον Μαουρίσιο, ο οποίος θα δοκιμάσει σήμερα (1/4) να προπονηθεί. Διότι χωρίς αυτόν, τα περιθώρια ελιγμών θα είναι μικρά για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Περαιτέρω, το πιθανότερο είναι πως ο Μπόλονι θα αφήσει τον Βιγιαφάνιες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφού αποδίδει καλύτερα και θα προτιμήσει τον Μπουζούκη ή τον Σαβιέρ για να συμπληρώσει την τριάδα της μεσαίας γραμμής. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ