ΠΑΟΚ : «Μέσα» ο Μπάμπα

ΠΑΟΚ : «Μέσα» ο Μπάμπα

Ο διεθνής μπακ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4/4) για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Στη σημερινή προπόνηση ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Ράχμαν Μπάμπα, που έλειπε τις προηγούμενες ημέρες για τους αγώνες της Γκάνας στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με το Τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα, οι Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ο τομέας της τακτικής βρέθηκε και την Πέμπτη (01.04) σε πρώτο πλάνο. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι παίκτες χωρίστηκαν και δούλεψαν σε γκρουπ το αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, μέσα από παιχνίδια μικρού χώρου, σε μία προπόνηση σχετικά μικρής διάρκειας, αλλά ιδιαίτερα υψηλής έντασης.

Ο Ράχμαν Μπάμπα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει μόνο το όνομα του Ενέα Μιχάι . Ο Αλβανός στόπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Παρασκευή (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ