ΑΕΚ : Μαγνητική ο Μπακάκης, ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Μαγνητική ο Μπακάκης, ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

Ο Μιχάλης Μπακάκης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από την Εθνική ενώ για ακόμη μία μέρα ακολούθησε ατομικό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που δεν υπολογίζεται για Ολυμπιακό.

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν (πλην του Μιτάι) στα Σπάτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (4/4, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε με πρόβλημα και άρχισε θεραπεία ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική (τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία. Πολύ δύσκολα πάντως θα προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι το πρόβλημα του Μπακάκη δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους τραυματισμούς του στον τετρακέφαλο καθώς είναι στο άλλο πόδι και το πιθανότερο είναι πως έχει πειραχτεί τένοντας.

Από κει και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν και οι Ευθύμης Χριστόπουλους, Βένταντ Ραντόνια, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μία μέρα και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Μιτάι, Σάκχοφ και Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ