To «τρολάρισμα» του Κλάτενμπεργκ στον Αρη

To «τρολάρισμα» του Κλάτενμπεργκ στον Αρη

Ενώ ο Άρης έχει ζητήσει ξένους διαιτητές στα πλέι οφ, η ΚΕΔ τους ... έστειλε στα άλλα δύο παιχνίδια και του όρισε τον Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το αίτημα του Άρη ήταν ξεκάθαρο και το είχε μεταφέρει κσι ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης στον αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ, κατα την διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης τους.

Ο Άρης απαιτεί το 50-50 σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ που θα κρίνουν την δεύτερη θέση και θέλει ξένους διαιτητές.

Στη πράξη, όμως, αποδεικνύεται οτι η ΚΕΔ «τρολάρει» τους κιτρινόμαυρους, καθώς από τα τρία παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ, μόνο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα διαιτητεύσει ο Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς, ενώ στο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, του δεύτερου στη βαθμολογία Άρη, ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Δεν υπήρχε, άραγε, άλλος ξένος διαιτητής για να σφυρίξει και το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ; Για πιο λόγο το μοναδικό αίτημα οου δεν ικανοποιήθηκε ήταν αυτό του Άρη; Ερωτήματα που φυσικά θα μείνουν αναπάντητα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ