Γκαρσία : «Νιώθω κουρασμένος από τα ταξίδια, αλλά είμαι έτοιμος για Ολυμπιακό»

Γκαρσία : «Νιώθω κουρασμένος από τα ταξίδια, αλλά είμαι έτοιμος για Ολυμπιακό»

Ο Λιβάι Γκαρσία ανέφερε πως νιώθει κουρασμένος από τα μεγάλα ταξίδια που έκανε για λογαριασμό της εθνικής του ομάδας, όμως τόνισε ότι είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην κούραση που νιώθει λόγω των μεγάλων ταξιδιών που έκανε για τις υποχρεώσεις του με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναφέρθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος άσος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις διεθνή υποχρεώσεις του, όπου τα πήγε περίφημα, καθώς ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Τρινιντάντ και Τομπάγκο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και βγάζοντας δύο ασίστ στους αγώνες με την Γουϊάνα και το Πουέρτο Ρίκο.

Τώρα, είναι αφοσιωμένος στα παιχνίδια με την Ένωση, αρχής γεννομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/4).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Πολλές ώρες ταξιδιού. Πάντα είμαι παρών όταν με καλεί η Εθνική να με βοηθήσω. Νιώθω κουρασμένος, αλλά είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι»

Για το γκολ και τις δύο ασίστ που πέτυχε με την εθνική του ομάδα: «Είναι θετικό να κάνω ασίστ και γκολ, τα στατιστικά είναι καλά για την ομάδα τελευταία και ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα»

Για τη συνύπαρξη στην Εθνική ομάδα με τα δύο αδέρφια του: «Ζήσαμε το απόλυτο όνειρο. Από όταν αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο το ονειρευόμασταν και έγινε πραγματικότητα. Τώρα ήμουν μαζί με τον μικρότερο και τα περάσαμε πολύ καλά».

Για το ποιος είναι καλύτερος από τα τέσσερα αδέρφια: «Ο νεότερος είναι ο καλύτερος και ελπίζω να τον δούμε να παίζει στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ