Απόλυτη επιβεβαίωση για To10.gr: Επαγγελματίας ο Κυπραράκος, υπέγραψε και ο Ρόμπι

Απόλυτη επιβεβαίωση για To10.gr: Επαγγελματίας ο Κυπραράκος, υπέγραψε και ο Ρόμπι

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Κυπραράκο και Ρόμπι, επιβεβαιώνοντας to10.gr.

Ο Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως ο Χρήστος Κυπραράκος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του 10.gr.

Η πράσινη ΠΑΕ αποφάσισε να επιβραβεύσει και τον Ένβιν Ρόμπι, με τους δύο παίκτες να γίνονται πλέον και επίσημα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όντας έτοιμη να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα όποτε τους ζητηθεί.

Οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι στις δηλώσεις τους μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, τονίζοντας πως θα δώσουν τα πάντα για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους Χρήστο Κρυπαράκο και Αλέξανδρο Ένβιν Ρόμπι.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Κρυπαράκος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 2003 στην Αθήνα. Το 2015 εντάχθηκε στην Κ12 του Τριφυλλιού μετά από παρουσία του στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας χαφ δήλωσε: «Έχοντας περάσει τόσα χρόνια στο σύλλογο, νιώθω πολύ περήφανος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Ρόμπι γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 2002 στην Αθήνα. Στην Πράσινη ακαδημία μεταπήδησε το 2018 από τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα επαγγελματίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ