Λαμία-ΝΠΣ Βόλος 1-1: Το έσωσαν στο 88′ οι γηπεδούχοι (vids)

Λαμία-ΝΠΣ Βόλος 1-1: Το έσωσαν στο 88′ οι γηπεδούχοι (vids)

Στο τέλος είχε το σασπένς το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος», αφού τα δύο γκολ γκολ από Κρητικό και Ντέλετιτς μπήκαν στο 86' και στο 88'.

Όλο το… ζουμί στο παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος»… Ο ΝΠΣ Βόλος πήγε να πάρει το διπλό στο 86′ με τον Κρητικό, αλλά η Λαμία έμεινε ζωντανή ισοφαρίζοντας στο 88′ με εκτέλεση πέναλτι του Ντέλετιτς. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και το πιο δίκαιο, αφού αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχαν οι δύο αντίπαλοι.

Η ισοπαλία αφήνει τον ΝΠΣ Βόλο στην πρώτη θέση των Play Out με 35 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα του στο Ηράκλειο.

Όσο για τη Λαμία, ανέβηκε στους 27 πόντους διατήρησε αμετάβλητη τη διαφορά της από τους Παναιτωλικό και Λάρισα (21 και 20, αντίστοιχα). Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει μία άνεση από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά δεν έχει σωθεί και μαθητικά οπότε θα ψάξει μία νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να σιγουρέψει την παραμονή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Το παιχνίδι δεν είχε τόσο γρήγορο ρυθμό, αφού η Λαμία έψαχνε ένα γκολ χωρίς όμως να πάρει ρίσκα, ενώ ο Βόλος έπαιζε λίγο πιο ανοιχτά, αλλά δεν έβγαζε τόση έντα.ση.

Η πιο σημαντική ευκαιρία σημειώθηκε στο 13′, όταν ο Μπουένο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Τελικά, το ματς έκρυβε σασπένς για το φινάλε.

Στο 86′ ο Φεράρι σέντραρε από αριστερά, ο Ριένστρα με κεφαλιά έστρωσε στον Κρητικό και αυτός με σκορ σκόραρε το 0-1.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, ο Μήτογλου έκανε κακό κοντρόλ, ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος και πήρε την μπάλα, ο αμυντικός του Βόλου τον ανέτρεψε και ο Φωτιάς υπέδειξε το πέναλτι στο 88′. Το οποίο αξιοποίησε ο Ντέλετιτς ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας(79′ Προβυδάκης), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης(65′ Χατζηστραβός), Μπεχαράνο(79′ Βλάχος), Βασιλακάκης(64′ Παλαβαντισβίλι), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς(70′ Τσούκαλος), Καραμάνος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Σάντος(86′ Κρητικός), Νίνης, Δουβίκας, Μπουένο(71′ Μαρτίνες), Μπαρτόλο(85′ Ριένστρα)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ