Γκαρσία : «Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Γκαρσία : «Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία και τόνισε πως θα πρέπει εκείνος και συμπαίκτες του να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και πρέπει να βγάλουμε όλοι θετική ενέργεια για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το ότι δεν έχει κερδίσει η ΑΕΚ φέτος τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι την ημέρα του αγώνα για να καταφέρουμε. Γιατί αυτό έχει σημασία, πώς θα είμαστε την ημέρα του αγώνα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να τα καταφέρουμε».

Για τις μόλις δύο νίκες εναντίον των ομάδων των Play Off στην κανονική διάρκεια: «Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, αλλά είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά αυτό το διάστημα, το τεχνικό επιτελείο μας έχει προετοιμάσει για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι και να τα πάμε καλά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το αν νιώθει πλέον πιο ασφυκτικά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του: «Είναι αλήθεια όταν ένας παίκτης έχει κάποια προσόντα ο αντίπαλος να βάζει περισσότερους παίκτες να τον επιτηρούν, να έχει τον αμυντικό πιο κοντά του έτσι ώστε να του περιορίσει το χώρο δράσης. Προσπαθώ να βρω λύσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε αλλάζοντας θέσεις ή με κάποια άλλα πράγματα που μου έχει πει το τεχνικό τιμ, αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ