Μπακάκης σε οπαδό: «Θα φύγω το καλοκαίρι, αν εγώ είμαι το πρόβλημα»

Μπακάκης σε οπαδό: «Θα φύγω το καλοκαίρι, αν εγώ είμαι το πρόβλημα»

Ο Μιχάλης Μπακάκης φέρεται να είχε μια έντονη λογομαχία με έναν οπαδό της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αν είναι εκείνος το πρόβλημα θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Φραστική επίθεση από οπαδό της ΑΕΚ δέχτηκε ο Μιχάλης Μπακάκης μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό και τη συντριβή με 5-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των play off.

Ο διεθνής αμυντικός είναι τραυματίας και καθόταν στις θέσεις των επισήμων, όπου είχαν εξασφαλίσει πρόσβαση κάποιοι φίλοι της Ένωσης, όπως γίνεται στα τελευταία 2-3 εντός έδρας ματς της ομάδας. Πάνω στην αναταραχή και τις έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον Χιμένεθ, ένας από αυτούς έβαλε στο στόχαστρο τον Μπακάκη, εκτοξεύοντάς του ύβρεις και απειλές.

«Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι» απάντησε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, όμως η κατάσταση εκτονώθηκε άμεσα αφού οι υπόλοιποι «μάζεψαν» τον θερμόαιμο οπαδό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων μπήκαν στο γήπεδο και τα είπαν σε έντονο ύφος με τους παίκτες της ομάδας που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Πλέον, αναμένονται εξελίξεις στην Ένωση μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ μέχρι το τέλος της σεζόν ή αν θα τον απολύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ