«Βολές» Ανσαριφάρντ για Χιμένεθ : «Αν δεν μπορεί να βοηθήσει να φύγει – Ξεφτιλιζόμαστε»

«Βολές» Ανσαριφάρντ για Χιμένεθ : «Αν δεν μπορεί να βοηθήσει να φύγει – Ξεφτιλιζόμαστε»

Πυρ και μανία έγινε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά την ήττα-ντροπή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 5-1 από τον Ολυμπιακό, με τον Ιρανό επιθετικό να ρίχνει τα «καρφιά» του κατά του Μανόλο Χιμένεθ και να... στέλνει τον Ισπανό εκτός ομάδας!

Βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά την ήττα-ντροπή στο ΟΑΚΑ με 5-1 από τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στα αποδυτήρια και δεν μάσησε τα λόγια του!

Ο επιθετικός της Ένωσης που ήταν και αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, μίλησε στα αποδυτήρια και τα είπε έξω από τα… δόντια, ρίχνοντας παράλληλα και τις «βολές» του κατά του Μανόλο Χιμένεθ τον οποίο… έστειλε εκτός ομάδας, καθώς ανέφερε πως με την εικόνα αυτή ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ!

 «Αν έχετε καταλάβει ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Δεν το ανέχομαι εγώ αυτό το πράγμα. Να έχουμε τέτοια εικόνα και να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ