Λεωφόρος Ευρώπης: Το αήττητο στο σπίτι του οδηγεί τον Παναθηναϊκό

Λεωφόρος Ευρώπης: Το αήττητο στο σπίτι του οδηγεί τον Παναθηναϊκό

Ανίκητος ο Παναθηναϊκός στο Απόστολος Νικολαΐδης σε ματς πρωταθλήματος και... οδηγός του το σπίτι του για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Και το αήττητο καλά κρατεί. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε μεσούσης της σεζόν να επιστρέψει στη φυσική του έδρα. Να αφήσει το μακρινό, ψυχρό και… ξένο Ολυμπιακό Στάδιο για τη… ζεστασιά της Λεωφόρου. Έστω και χωρίς τον κόσμο του, το Απόστολος Νικολαΐδης βγάζει μια διαφορετική αύρα.

Από τα γκράφιτι στους τοίχους, έως τα σχέδια των οργανωμένων οπαδών: πότε με τα βεγγαλικά στα γενέθλια του συλλόγου, πότε με την αλλαγή μορφής της θύρας 13. Οι ίδιοι οι παίκτες παραδέχτηκαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι πως η Λεωφόρος είναι… διαφορετική και θα τους βοηθήσει αγωνιστικά. Και πράγματι αυτό συμβαίνει.

Σε οχτώ αγώνες πρωταθλήματος από τη μέρα που γύρισε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο είναι αήττητος. Με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Και νικητής στα τρία από τα τέσσερα ντέρμπι που έδωσε εκεί. Με Ολυμπιακό (2-1) και δύο φορές με ΠΑΟΚ (2-1, 3-0). Στο τέταρτο ντέρμπι ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ, στη μία από τις τρεις συνολικά ισοπαλίες που έχει στο Απόστολος Νικολαΐδης (οι άλλες δύο με Λαμία και Αστέρα).

Μοναδική ήττα από τον Δεκέμβρη και έπειτα που οι πράσινοι γύρισαν στη Λεωφόρο ήταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, που ήρθε και ο αποκλεισμός με το 1-2.

Αλλά στο πρωτάθλημα; Είναι σαφές πως η Λεωφόρος έδωσε τεράστια ώθηση στον Παναθηναϊκό για το μεγάλο comeback που επιχείρησε και εν τέλει που κατάφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ