Ο Μάνταλος ανέλαβε την ευθύνη για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο

Ο Μάνταλος ανέλαβε την ευθύνη για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με τους οπαδούς που έφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο για να μιλήσουν στους παίκτες μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό και ο Πέτρος Μάνταλος πήρε την ευθύνη για το συμβάν.

Μέσα στα πολλά που είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ κατά την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο της αποστολής, αναφέρθηκε και στο συμβάν με τους οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είχε συνομιλία με όλους τους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος για να διαπιστώσει ποιος ευθύνεται για την είσοδο τον οπαδών αφού ήταν έξαλλος με την εικόνα αυτή και στην ομιλία του προς τους παίκτες χαρακτήρισε το γεγονός «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ».

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη τονίζοντας ότι οι οπαδοί τους φώναζαν «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο» και οι παίκτες τους είπαν να έρθουν δύο για να τους μιλήσουν. «Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», επανέλαβε πάντως ο Μελισσανίδης, επιμένοντας πως ήταν πολύ άσχημο για την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ