ΠΑΟΚ : Βαρύ το κλίμα, ψάχνει λύσεις ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Βαρύ το κλίμα, ψάχνει λύσεις ο Γκαρσία

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει φέρει «αναταράξεις» στον ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ψάχνει να βρει λύσεις ενόψει και του ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική δυάδα αγώνων, αφού αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και λίγες μέρες αργότερα τον Αστέρα για την 3η αγωνιστική των play off.

Στον Δικέφαλο του βορρά είναι ειλημμένη η ανάγκη για προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο, αλλά και νίκη επί των Αρκάδων για να επέλθει και πάλι η κανονικότητα, αφού η βαριά ήττα από το τριφύλλι στη Λεωφόρο έφερε «αναταράξεις», με το κλίμα να είναι βαρύ στα αποδυτήρια.

Για αυτό τον λόγο ο Πάμπλο Γκαρσία είναι εκείνος που καλείται να βρει λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει την «κρίση» μετά τον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ ψάχνει μια νίκη κόντρα στην Ένωση για να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες στον Δικέφαλο του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ